Heading hidden

Individuele coaching

- Loopt u soms vast in zaken uit uw privéleven?
- Lukt het u niet (of moeizaam) om gestelde doelen te behalen?
De coaches van MEC kunnen u helpen door middel van een individueel coachingstraject. De professionals zijn u graag van dienst bij het inzichtelijk krijgen van de voor u belangrijke vraagstukken en helpen u de achterliggende oorzaak te herkennen en erkennen.

Samen met uw MEC coach gaat u op zoek naar een passend antwoord op uw coachingsvraagstukken. U stelt samen een ontwikkelplan op om uw beoogde resultaten en doelen te bereiken. U leert de knelpunten van uw leerdoel te herkennen en erkennen, waarna u samen met de coach een ommekeer bewerkstelligt en het gewenste resultaat bereikt.

Meer interesse?
Vraag hieronder meer informatie aan of bel met
+31 (0)162 515 902

MEER INFO
ONDERWERPEN
o.a.: herkennen en erkennen van obstakels / TMA analyse/effectief communiceren / inzicht in eigen gedrag en houding / meer energie en resultaat halen uit je werk en privé.

INVESTERING
MEC Training, Coaching, Assessment & Advies heeft maatwerk als één van haar uitgangspunten. Wij verzorgen bovenstaande training incompany en op maat. De exacte opzet en invulling van de training bepalen we graag samen met u op basis van ons uitgebreide voortraject.

Als u interesse heeft en dit traject graag wilt volgen verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.