Heading hidden

Training Coaching in de praktijk

- Loopt u soms vast in bepaalde werkzaamheden?
- Wilt u bepaalde vaardigheden verder ontwikkelen?
- Vindt u delegeren moeilijk?
- Verlopen contacten met collega’s moeizaam?
MEC kan u begeleiden in een individueel coachingstraject zoals ‘Coaching in de praktijk’. Bij ‘Coaching in de praktijk’ krijgt u een individuele coach die u handvatten biedt, begeleidt, en u helpt in de richting van uw keuze te bewegen.

De coach is aanwezig bij (een deel van) uw dagelijkse werkzaamheden. Deze werkzaamheden gaat u samen met uw coach evalueren. Op basis van deze evaluatie stelt u samen een plan op. Dit plan omvat uw gestelde doelen, gewenste resultaten en een stappenplan hoe u deze wilt bereiken. U leert eventuele knelpunten en obstakels te herkennen en te erkennen, waarna u samen met de coach een ommekeer bewerkstelligt en u met meer plezier aan het werk gaat.

Meer interesse?
Vraag hieronder meer informatie aan of bel met
+31 (0)162 515 902

MEER INFO
ONDERWERPEN
o.a.: herkennen en erkennen van obstakels in / ombuigen van obstakels binnen uw werkveld / TMA analyse / effectief communiceren met uw collega’s / eigen talenten inzetten.

INVESTERING
MEC Training, Coaching, Assessment & Advies heeft maatwerk als één van haar uitgangspunten. Wij verzorgen bovenstaande training incompany en op maat. De exacte opzet en invulling van de training bepalen we graag samen met u op basis van ons uitgebreide voortraject.

Als u interesse heeft en dit traject graag wilt volgen verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.