Heading hidden

MEC Training & Advies

ONLINE TRAININGEN EN COACHING


Bij MEC Training & Advies trainen wij niet alleen onze deelnemers Incompany of op één van onze trainingslocaties verspreidt door het land, maar ook online!

We bieden al onze standaard Open Inschrijvingstrainingen aan als een online training die je gemakkelijk vanuit huis of vanaf je kantoor kan volgen. Liever een 1-op-1 training of een 1-op-1 coachingsessie? Dat kan! Samen plannen we een datum en tijdstip in die het beste schikt.

Daarnaast organiseren we ook Online Workshops van 3,5 uur. Tijdens deze workshops zullen we verschillende onderwerpen behandelen, zoals: Timemanagement, Effectief Thuiswerken, Gesprekstechnieken, Leidinggeven op de Werkvloer en Train de Trainer Online.

Eveneens hebben we de online Talent Motivatie Analyse (of TMA). Deze wordt door ons aangeboden als online instrument en wordt onder andere ingezet voor competentie- en talentmanagement en 360 graden feedback. Een belangrijk verschil met andere assessment tools is dat de TMA ook kijkt naar jouw drijfveren en aanwezige talenten. De TMA wordt online afgenomen waarna er een online terugkoppelgesprek plaats vindt.

INVESTERING


Training (ééndaagse training): € 375,- (Excl. BTW)
Training (tweedaagse training): € 595,- (Excl. BTW)
Workshop: € 100,- (Excl. BTW)
TMA (incl. rapportage en online terugkoppelsessie): € 425,- (Excl. BTW)

Voor meer informatie en/of mogelijkheden vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen

Ervaringen op springest

Trainingskalender 2020

Al onze open inschrijftrainingen van 2020 overzichtelijk op een jaarkalender!

lastminute

Laatste Nieuws

Deel via:

Facebook Twitter LinkedIn