Foto
28Mrt

Online training en coaching

Bij MEC Training & Advies trainen wij niet alleen onze deelnemers Incompany of op één van onze trainingslocaties verspreidt door het land, maar ook online!

We bieden al onze standaard Open Inschrijvingstrainingen aan als een online training die je gemakkelijk vanuit huis of vanaf je kantoor kan volgen. Liever een 1-op-1 training of een 1-op-1 coachingsessie? Dat kan! Samen plannen we een datum en tijdstip in die het beste schikt.

Daarnaast organiseren we ook Online Workshops van 3,5 uur. Tijdens deze workshops zullen we verschillende onderwerpen behandelen, zoals: Timemanagement, Effectief Thuiswerken, Gesprekstechnieken, Leidinggeven op de Werkvloer en Train de Trainer Online.

Eveneens hebben we de online Talent Motivatie Analyse (of TMA). Deze wordt door ons aangeboden als online instrument en wordt onder andere ingezet voor competentie- en talentmanagement en 360 graden feedback. Een belangrijk verschil met andere assessment tools is dat de TMA ook kijkt naar jouw drijfveren en aanwezige talenten. De TMA wordt online afgenomen waarna er een online terugkoppelgesprek plaats vindt.